BALEX - тенти, чохли, пошиття, ремонт, перетяжка салонів, меблів, Київ




RU

UA

пошив тентов для катеров, яхтпошив тентов для авто и мотоциклов, перетяжка салонаПеретяжка кожаной мебели


 

изделия из кожи

Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua
 

Ремонт човнів якісно

Ремонт човнів якісноЦікавить ремонт човнів якісно зроблений? Якщо у Вас трапилася якась поломка, і Ви не знаєте, як з нею впоратися? Про це точно знають наші фахівці, які працюють в нашому ательє-майстерні вже багато років. Вони не раз стикалися з різного роду поломками і тепер готові надати Вам одну з послуг. Крім ремонту ми готові обтягнути Вашу шкіряні меблі, якщо її покриття порядком зносилося, до нас часто приїжджають з такою проблемою. Ремонт човнів якісно зроблений в Києві може надати компанія «Балекс».

У Вас є бажання обслуговуватися в хорошій майстерні по ремонту човнів і яхт? У Києві є кілька таких сервісів, які можуть Вам надати ряд потрібних послуг. Але, якщо Ви бажаєте бути засвідченими в якості наданих послуг, ремонт човнів якісно може зробити тільки «Балекс».

Ми зможемо для Вас пошити великі і маленькі чохли для Вашого транспорту, якщо Ви залишаєте його на відкритому майданчику чи стоянці. Обтягувати шкірою дивани та інші меблі - це також наша робота. Потрібен терміновий ремонт човнів якісно? У Києві є така фірма, під назвою «Балекс», яка пропонує зробити Вам ремонт Вашої яхти або човна, якщо у Вас трапилася з ними якась поломка. Обслуговуватися у нас в ательє - це престижно, якісно і недорого. Хочете, ми зробимо Вам ремонт човнів якісно? Тоді швидше записуйтеся до нас в майстерню. Ми зробимо Вашу човен привабливими і знову робочим, зможемо полагодити його як зовні, так і всередині, зробити салон яхти або човна новим і привабливим.

Замовляйте ремонт човнів якісно і недорого в «Балекс», і ми приступимо до його виконання вже дуже скоро!