BALEX - тенти, чохли, пошиття, ремонт, перетяжка салонів, меблів, Київ




RU

UA

пошив тентов для катеров, яхтпошив тентов для авто и мотоциклов, перетяжка салонаПеретяжка кожаной мебели


 

изделия из кожи

Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua
 

Шкіряні вироби на замовлення

Шкіряні вироби на замовленняЦікавлять якісні вироби шкіряні на замовлення, і Ви хочете доручити їх пошив професіоналам? Ми працюємо над виробами різних розмірів і форм, для всіх використовуємо натуральний матеріал. Умови і розцінки у нас справедливі, до всіх процесів пошиття ми підходимо з ентузіазмом. Зверніться в нашу компанію і вже найближчим часом Ви отримаєте якісний і дійсно красивий виріб.

Ми виготовляємо шкіряні вироби на замовлення і займаємося їх художньою обробкою, у нас працюють фахівці зі значним досвідом.


На замовлення шкіряні вироби виготовляються під будь-які потреби замовника. У нас працюють над пошиттям жіночих і чоловічих ременів, сумок і портфелів. Обробити вироби ми можемо за допомогою тиснення і розпису, гравіювання і аерографії. Ми до всіх доручених робіт підходимо відповідально і нам важливо домогтися найкращого результату. На замовлення вироби шкіряні від нашої компанії мають естетичний вигляд, і ми велике значення приділяємо їх міцності і довговічності. Наші вироби приємні на дотик і прості в догляді, натуральна шкіра відмінно підходить для різних аксесуарів. Ми пропонуємо шкіряні вироби на замовлення і для предметів інтер'єру. Ми надаємо послуги з ремонту домашніх меблів і обтягуванні салонів автомобілів. Ми можемо виконати ремонт і відновлення шкіряного одягу будь-якої складності. За якість запропонованих послуг ми відповідаємо, нам про роботу залишають хороші відгуки.

Зв'язатися з нами і обговорити виготовлення шкіряних виробів на замовлення можна прямо зараз за контактним телефоном. Ми розповімо про всі можливості в оформленні таких виробів і вислухаємо Ваші побажання по їх виготовленню. Всі роботи як з пошиття, так і з художнього оформлення ми завжди завершуємо в терміни.