BALEX - тенти, чохли, пошиття, ремонт, перетяжка салонів, меблів, Київ




RU

UA

пошив тентов для катеров, яхтпошив тентов для авто и мотоциклов, перетяжка салонаПеретяжка кожаной мебели


 

изделия из кожи

Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua
 

Ремонт і тюнінг човнів

Ремонт і тюнінг човнівРемонт і тюнінг човнів надає «Балекс», компанія, яка перетворить Ваш катер або яхту у щось дивовижне. Ми зробимо модні балдахіни, відкидний верх, перетягнемо салон і внутрішність яхти або катера. Тепер Вам буде затишно проводити свою морську або річкову подорож в такій яхті або катері. У Вас не буде боліти спина, і Ви будете почувати себе відпочившими і підтягнутими. Крім того, красива фотосесія Вам забезпечена. У ремонт і тюнінг човнів входить перетяжка салону і всіх меблів, виготовлення та пошиття накидок, чохлів, балдахінів.

Відчуйте комфорт і безпеку під час річкової подорожі. На Вас не будуть бризкати краплі води або задувати вітер. Затишний, тихий куточок Ви знайдете всередині Вашої яхти або човна. Замовляйте сучасний ремонт і тюнінг човнів, коли наші майстри приберуть з човна все зайве і залишить тільки все те, що Вам знадобитися в подорожі і не буде Вам тягарем.

Зараз ремонт і тюнінг човнів коштує дорого, проте, наша фірма не хоче завищувати свої ціни, втрачаючи своїх клієнтів. Якщо у Вас є катер або човен, Вам було б непогано звернутися в «Балекс» за професійною обробкою і тюнінгом Вашого пливкого засобу пересування. Часто човни продаються без верху, і це досить некомфортно. На Вас може бризкати вода або навіть захльостувати хвилі, палити голову сонце або накрапати дощ. Коли Ви замовите ремонт і тюнінг човнів, Вам зроблять затишний балдахін або відкидний верх, яким Ви в будь-який час можете скористатися.

З «Балекс» Ваша подорож буде безпечною і комфортною. Замовляйте недорогий ремонт і тюнінг човнів, отримуючи тим самим вигоду і хороші умови при покупці.