BALEX - тенти, чохли, пошиття, ремонт, перетяжка салонів, меблів, Київ




RU

UA

пошив тентов для катеров, яхтпошив тентов для авто и мотоциклов, перетяжка салонаПеретяжка кожаной мебели


 

изделия из кожи

Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua
 

Майстерня по ремонту човнів

Майстерня по ремонту човнівМайстерня по ремонту човнів «Балекс» в Києві надає всім власникам катерів, яхт записатися на якісне пошиття тентів, чохлів для машин, яхт і меблів. Крім цього, ми зможемо перетягнути якісним кожзамом або шкірою Ваші дивани, крісла, стільці та інші меблі. Наше ательє відкрито для всіх власників авто з шкіряним салоном, які бажають відновити свої сидіння після тривалого використання. Майстерня по ремонту човнів «Балекс» зможе запропонувати для Вас також ряд інших корисних послуг, які для Вас будуть просто необхідні.

Бажаєте натягнути тент на своїй дачі в спекотний сонячний день? Хочете відпочити на шкіряному кріслі або дивані у себе в передпокої? Якщо Вам набридли діри на меблях на Вашій яхті, надайте можливість нашим майстрам зробити Ваші меблі новими! Майстерня по ремонту човнів «Балекс» пошиє для Ваших човнів або яхти чохол, зробить якісну перетяжку меблів і всього салону.

Якщо Ви давно мріяли щось поміняти в своєму офісі або квартирі, але ніяк не наважувалися, то пропонуємо Вам зробити перетяжку всіх офісних і домашніх меблів. Не обов'язково робити перетяжку тільки тоді, коли на Вашому кріслі вже зяє пару дірок. Майстерня по ремонту човнів пропонує для Вас варіант перетяжки, якщо Ви захотіли просто змінити колір меблів, тоді всі будуть думати, що Ви купили новий диван або крісла. Коли Ваш диван буде перетягнутий, то Ви його просто не зможете впізнати. Замість колишнього старого покриття буде блискучий кожзам, який нічим не буде відрізнятись від натурального шкіряного покриття. Майстерня по ремонту човнів «Балекс» приймає замовлення з ранку до вечора і також в неробочий час за допомогою заявок.

Замовляйте виїзд наших майстрів до Вас додому, або на місце, де потрібно проводити перетяжку. Майстерня по ремонту човнів із задоволенням прийме нові замовлення від Вас!