BALEX - тенти, чохли, пошиття, ремонт, перетяжка салонів, меблів, Київ




RU

UA

пошив тентов для катеров, яхтпошив тентов для авто и мотоциклов, перетяжка салонаПеретяжка кожаной мебели


 

изделия из кожи

Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua
 

Ремонт човнів Київ

Ремонт човнів КиївУ наші послуги входить ремонт човнів Київ, так як ми не тільки шиємо тенти і чохли, але ще і ремонтуємо їх. Для Вашої яхти можуть бути виготовлені якісні покриття і чохли, якщо старі у Вас вже зносилися. Для Вашої квартири ми пошиємо добротні чохли ля стільців, для меблевого гарнітура. Якщо у Вас є кілька моторних човнів, то Вам напевно, знайома проблема задування вітру, бризок в обличчя і на одяг, або коли пече в голову немилосердне сонце. Ми виготовимо спеціальний тент, який буде закривати Вашу човен в негоду. Вам потрібен ремонт човнів в Києві?

Організація «Балекс» подбає про те, щоб не тільки зовнішній вигляд човна був прекрасним, але куди більш внутрішня його частина. Ви хочете повністю перетворити Ваш моторний човен? Вам потрібно здійснити ремонт човнів Київ?

Ремонтні роботи завжди мають на увазі лагодження старого або заміну поламаного. Так ось, якщо у Вас вже порядком зносилися чохли, тенти, відкидний верх, балдахін або чохол на м'яких сидіннях, Вам потрібно буде дізнатися, хто надає ремонт човнів в Києві. Напевно, в Інтернеті серед перших компаній буде «Балекс».
Хочете, щоб Ваш човен була завжди на ходу і в хорошому зовнішньому і внутрішньому стані? Якщо у Вас є якісь м'які меблі будинку або в човні, Вам потрібно завжди стежити за їх чистотою і цілісністю. Якщо тканина або шкіра починає зношуватися, вона скоро може покритися дірками і виглядати огидно. Вам терміново необхідно зробити ремонт човнів Київ?

«Балекс» - це одне з найкращих ательє, які здійснюють пошиття різних чохлів на замовлення. Крім того, виконаємо ремонт човнів Київ.