BALEX - тенти, чохли, пошиття, ремонт, перетяжка салонів, меблів, Київ




RU

UA

пошив тентов для катеров, яхтпошив тентов для авто и мотоциклов, перетяжка салонаПеретяжка кожаной мебели


 

изделия из кожи

Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua
 

М'які стінові панелі

М'які стінові панеліМ'які стінові панелі додадуть Вашій кімнаті особливий вид, так як тільки люди з вишуканим смаком можуть дозволити собі таку особливість інтер'єру. Замість звичних шпалер обставте свою спальню або дитячу м'якими панелями, і Ваш комфорт буде помітно відчутний. Крім того, ательє «Балекс» виготовить чохли на замовлення: для автомобіля, для техніки, для меблів. Виконаємо якісну перетяжку меблів шкірою, тканиною. Цікавлять м'які стінові панелі в Києві?

Щоб створити затишок і комфорт у Вашому будинку, досить здати до нас в ательє на перетяжку своїх кілька старих диванів, крісел або стільців. Некрасиві стільці або крісла вмить можуть перетворитися в шедевр. Якщо Ви втомилися від того, що Ваші меблі постійно зношуються і на ній з'являються затертості або дірки - завезіть Ваш диван в «Балекс». Замовте м'які стінові панелі, щоб урізноманітнити Ваш звичний інтер'єр.

Особливий шарм кімнаті додасть м'яка панель, яка виконана під стиль Вашого дивана або пуфів. Ми можемо підібрати такий колір панелей, щоб він не відрізнявся від килима, диванів або стільців. А ще відмінна ідея - зробити перетяжку всіх меблів такою тканиною, з якої можна зробити і м'які стінові панелі. Тоді все буде точно за кольором і ідеально гармоніювати.
Ви любитель обпертись об стіну з улюбленим журналом або книжкою? У Вас незатишні холодні стіни в квартирі? На щастя, вихід завжди знайдеться - замовити м'які стінові панелі, об які можна комфортно обпертись і не турбуватися про те, що Ви простудитесь. Ви не будете відчувати вогкість і холод стін і постійно мерзнути.

«Балекс» виконає на замовлення добротні чохли, перетягне Ваш старенький диван і звісно ж, зробить м'які стінові панелі.