BALEX - тенти, чохли, пошиття, ремонт, перетяжка салонів, меблів, Київ




RU

UA

пошив тентов для катеров, яхтпошив тентов для авто и мотоциклов, перетяжка салонаПеретяжка кожаной мебели


 

изделия из кожи

Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua
 

Майстер по ремонту човнів

Майстер по ремонту човнівМайстер по ремонту човнів в Києві компанії «Балекс» зможе обслужити Ваші меблі на предмет якісної перетяжки. Якщо у Вас є вже потертості на поверхні шкірозамінника, то Вам не потрібно чекати того моменту, коли з'явитися діра. Тоді ремонт буде складнішим і дорожчим, а коли раніше Ви надасте нам можливість перетягнути всю поверхню дивана чи крісла, тим дешевше Вам це обійдеться. Хочете, щоб Вас обслужив професійний майстер по ремонту човнів?

«Балекс» готові Вам надати такого майстра, який зможе абсолютно все. Замовляйте нашого фахівця додому або в офіс, а ще краще, щоб майстер по ремонту човнів забрав до себе в майстерню Ваші меблі і потім привіз вже з готовою перетяжкою.

Ви хочете бачити Ваші меблі в яхті як нові? Ви часто проводите свій вільний час на човні чи яхті в колі друзів? Тоді природно, меблі зі шкіри або шкірозамінника може з часом протиратися або де-небудь лопнути, порізатися. Якщо Вам потрібен нормальний майстер по ремонту човнів і човнових меблів - звертайтеся в «Балекс». У нашій майстерні зможуть виготовити будь-якого розміру чохли, тенти і інші покриття, які Вам необхідні в побуті або в роботі. Якщо Ваша машина до сих пір не має чохла, який захищав би салон від вигорання, а поверхню машини - від різних пошкоджень під час стоянки, то замовте такі чохли у нас. Майстер по ремонту човнів і пошиття різних чохлів зможе здійснити Ваше замовлення в лічені дні. Нам приємно виконувати замовлення клієнта, перевершуючи його очікування, адже наші клієнти для нас дуже дорогі!

«Балекс» пропонує Вам чохли і тенти відмінної якості, а також Вас зможе обслужити майстер по ремонту човнів.