BALEX - тенти, чохли, пошиття, ремонт, перетяжка салонів, меблів, Київ




RU

UA

пошив тентов для катеров, яхтпошив тентов для авто и мотоциклов, перетяжка салонаПеретяжка кожаной мебели


 

изделия из кожи

Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua
 

Ремонт транця човна

Ремонт транця човнаРемонт транця човна дуже необхідний, так як на нього в основному вішається підвісний мотор човна. Якщо у Вас сталася якась його поломка або Вам нема на що вішати мотор, тоді звертайтеся за послугами ремонту в компанію «Балекс». Ми професійно займалися і займаємося ремонтом різних човнів і яхт. Крім того, ми пошиємо для Вашого човна або яхти сучасні накидки і чохли. Ваш човен буде в цілковитій безпеці і за її зберігання Ви ніколи не будете переживати. Хочете здійснити ремонт транця човна, так як він поламався або від'єднався?

Хочете, щоб Вашу човен обслуговувала по-справжньому професійна компанія? Ви бажаєте довірити свої човни професіоналам? Ремонт транця човна здійснюється людьми, які займаються цим дуже давно, тому, будьте впевненими в позитивному результаті.

Якщо Вам хочеться виготовити модний полог, навіс або балдахін для свого човна або просто десь на дачній ділянці, ми також візьмемося за цю справу. Виготовляти всякого роду накидки, оббивку, м'які панелі для стін - це наша професія. Що стосується ремонту човнів, то ми обов'язково здійснимо ремонт транця човна, якщо Вам потрібна його заміна або установка.
Поломки транця бувають дуже рідко, але, якщо у Вас зламаний транець, Вам не слід нехтувати такою поломкою. Мотор, який кріпитися на транець, може обвалитися в воду і човен зупинитися. Тут терміново необхідний ремонт транця човна, щоб не сталося неприємних ситуацій.

«Балекс» здійснить ремонт транця човна, якщо у Вас буде в цьому необхідність.