BALEX - тенти, чохли, пошиття, ремонт, перетяжка салонів, меблів, Київ




RU

UA

пошив тентов для катеров, яхтпошив тентов для авто и мотоциклов, перетяжка салонаПеретяжка кожаной мебели


 

изделия из кожи

Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua
 

Ремонт човнів послуги

Ремонт човнів послугиХочете зробити ремонт човнів, послуги щоб надали якісно та ефективно? Тоді Вам варто подзвонити для запису в ательє «Балекс». Тут надають такі послуги, як пошиття тентів, чохлів а також шкіряних покриттів для різного роду мебелі як для будинку, так і для яхти. Для того, щоб Ваш човен знову «ожила» і знову працювала, як раніше, Вам потрібно замовити її ремонт у «Балекс». Це підприємство надає населенню такі послуги, які стосуються ремонта і обтягування меблів будь-якої складності. Ремонт човнів послуги ательє недорого пропонує зробити підприємство «Балекс».

Хочете, щоб меблі у Вашому салоні або будинку, офісі, були якісно обтягнуті меблі? Тоді Вам необхідно скористатися послугами якісного і професійного ательє «Балекс». Ремонт човнів послуги від нашого ательє можна отримати в будь-який час, тільки потрібно записатися на ремонт заздалегідь.

Наше ательє зможе якісно надавати Вам різноманітні послуги, такі, як ремонт і обслуговування яхт і човнів, виробництво тентів, накидок, чохлів різних розмірів і різного призначення. Можемо надати ремонт човнів (послуги), якщо у Вас їх декілька і вони поламані, або ж у них є якісь проблеми з роботою. Ваш човен або яхта потребує переобшивки внутрішньої частини салону? У Вас зношена «внутрішність» яхти? Або ж меблі, на яких Ви сидите, почали вже тріскатися і вже видно набивка? Тут потрібен ремонт човнів послуги який може надавати без проблем «Балекс» в Києві. Нам не складе особливих клопотів зайнятися Вашою яхтою або човном в будь-який час. Це наша улюблена робота і ми зробимо все можливе, щоб наші послуги Вам обов'язково сподобалися.

«Балекс» пропонує зробити якісний ремонт човнів (послуги), які у Вас зламалися або потребують переобшивки салону.