BALEX - тенти, чохли, пошиття, ремонт, перетяжка салонів, меблів, Київ




RU

UA

пошив тентов для катеров, яхтпошив тентов для авто и мотоциклов, перетяжка салонаПеретяжка кожаной мебели


 

изделия из кожи

Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua
 

Ремонт моторних човнів

Ремонт моторних човнівРемонт моторних човнів - це компанія «Балекс», яка пошиє і оформить додаткові м'які сидіння для Вашої човна або катера. Ми виготовляємо тенти або відкидний верх з високоякісних матеріалів. Асортимент послуг, яким може похвалитися тільки наша компанія, Вас приємно здивує. Тепер Ваша яхта або човен буде не тільки модно виглядати зовні, але і всередині її салон буде сучасним, м'яким і зручним. Ремонт моторних човнів замовити можна в он-лайн режимі або ж в телефонній розмові.

Для того, щоб ваша яхта або моторний човен завжди виглядали бездоганно, потрібно періодично замовляти їх тюнінг. Ремонт моторних човнів - це друге дихання для затертих або навіть дірявих м'яких покриттів сидінь, це ремонт тентів або ж повна його заміна і багато іншого.

Якщо у Вас намічається фотосесія на вашому човні чи яхті, то вона має виглядати бездоганно. У кадр не повинні потрапити стара оббивка канапок або пуфів. Ми зробимо Ваш салон шикарним і невпізнанним. Все це завдяки м'яким панелям для стін, м'якому пуфу тут і там, якісній оббивці. Потрібен ремонт моторних човнів? Вам тоно потрібно звернутися за допомогою професіоналів в цій справі. Компанія «Балекс» - це те, що Вам потрібно.
Ви приємно будете дивуватися перетворенням на Вашій яхті або човні. Адже погодьтеся, щоб приємно провести час під час подорожі по морю іноді хочеться поніжитися на комфортних сидіннях власного човна. Але, якщо Ваша оббивка вже стара, і, до того ж, Вам потрібен новий чохол чи тент для човна, запишіться на ремонт моторних човнів в «Балекс».

Звертайтеся до фахівців в «Балекс», щоб ремонт моторних човнів пройшов якомога успішніше.