BALEX - тенти, чохли, пошиття, ремонт, перетяжка салонів, меблів, Київ




RU

UA

пошив тентов для катеров, яхтпошив тентов для авто и мотоциклов, перетяжка салонаПеретяжка кожаной мебели


 

изделия из кожи

Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua
 

Ремонт і обслуговування човнів

Ремонт і обслуговування човнівХочете записатися на ремонт і обслуговування човнів в компанію «Балекс»? У нас обслуговуються десятки власників яхт і човнів, які час від часу приїжджають і замовляють оновлення тентів і м'яких покриттів. Якщо у Вас яхта, то цілком можливо, що всередині може бути облаштована міні-спальня або ж повноцінна кімната для відпочинку. У такій «пливучій» кімнаті слід виконати всі стіни з м'якого покриття, щоб, при випадковій хитавиці на хвилях, Ви не вдарилися. Якщо у Вас вже постаріла і зносилася оббивка стін або м'яких диванів в яхті, то Вам варто було б звернутися в компанію, де роблять ремонт і обслуговування човнів.

На даний момент «Балекс» - це компанія, яка зробить Ваше перебування в човні або на яхті ще більш чудовим. Багато хто любить влаштовувати фотосесії на яхтах або на човнах. Але, якщо оббивка Ваших диванів буде занадто старою, то вся фотосесія буде зіпсована. Ніхто не хоче позувати на фоні старих затерих меблів. Вас цікавить ремонт і обслуговування човнів і яхт?

Білосніжні дивани, пуфи і м'які стінові покриття - все це можна зробити за допомогою фахівців компанії «Балекс». Ми придумаємо якісь незвичайні рішення для Вас, так що Ваша яхта буде Вашим другим будинком. Де роблять хороший ремонт і обслуговування човнів в Києві? «Балекс» - це, напевно, сама згадувана назва фірми по ремонту та виготовленню чохлів і м'яких покриттів в Києві. Ваші подорожі по морських хвилях будуть дуже вразливими і романтичними, якщо всі дивани, на яких Ви будете сидіти, будуть оббиті новими тканинами. Хочете виконати повний або частковий ремонт і обслуговування човнів?

Ви хочете, щоб ремонт і обслуговування човнів виконувала компанія, якій Ви дуже довіряєте? Тоді замовляйте наші послуги, «Балекс» готові виконати будь-яке Ваше замовлення.