BALEX - тенти, чохли, пошиття, ремонт, перетяжка салонів, меблів, Київ




RU

UA

пошив тентов для катеров, яхтпошив тентов для авто и мотоциклов, перетяжка салонаПеретяжка кожаной мебели


 

изделия из кожи

Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua
 

Ремонт човнів і катерів

Ремонт човнів і катерівРемонт човнів і катерів також необхідний, як і ремонт автомобілів. Але, на жаль, на місцевих СТО не проводять ремонт плаваючих засобів, тому, цим займається спеціалізовані компанії, які дуже легко можуть пошити будь-який чохол, тент, обтягнути шкірою Ваш салон або домашні меблі. Наша фірма-ательє приймає всілякі замовлення, і виконує їх в короткі терміни, дуже швидко і якісно. Ремонт човнів і катерів - це дуже рідкісна послуга, але яка дуже потрібна для власників таких човнів.

«Балекс» виготовить для Вас прекрасне покриття, яке на Ваших меблях буде виглядати шикарно і просто дивовижно. Якщо Ваші крісла або дивани вже «просяться», щоб їх перетягнули, то не потрібно чекати, щоб внутрішня набивка Вашого крісла показувалась через діри назовні. Це дуже негарно і неакуратно. Потрібен ремонт човнів і катерів, хочете замовити пошиття модного тенту або накидки на яхту?

Ми зможемо виготовити і те, і інше, якщо Ви повідомите бажані розміри виробу. Пошиття відбувається з якісних і щільних тканин, які не так швидко зношуються, так як ми прекрасно розуміємо, що тенти будуть використовуватися так само часто, як і автомобіль. Ремонт човнів і катерів, які пропонує компанія «Балекс» стане для Вас справжнім «порятунком» і «паличкою виручалочкою» під час поломок або інших обставин. Наше ательє надає рідкісні послуги замовлення та пошиття різноманітної продукції, з якої чохли і габаритні тенти - найпопулярніші. Ремонт човнів і катерів в Києві - взагалі рідкісна послуга, яка надається винятковими компаніями, типу «Балекс». Але, якщо Ви бажаєте, щоб після ремонту все працювало ще краще, ніж до ремонту, зверніться до нас.

Шукаєте, де зробити ремонт човнів і катерів? Не дивуйтеся, але наша фірма надає послуги не тільки ательє, але ще і ремонту для човнів і яхт.